Automationsingenjör/-tekniker

IPAR söker automationsingenjör/-tekniker

Vi ser en ökande efterfrågan och söker nu programmerare för PLC-system.

IPAR utför i huvudsak projekt inom bioenergibranschen.
Typiska projekt är nybyggnad av värmeanläggningar 2-30MW där vi levererar kompletta automationslösningar från projektering till driftsatt anläggning.
IPAR utför även många uppgraderingar av befintliga fjärrvärmeanläggningar med föråldrade automationssystem.
En annan nisch är varierande projekt inom industrin.

Företaget grundades 2013 med kontor i Vetlanda och är idag 11 anställda.
Vi erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom PLC-programmering, HMI/Scada-system, elkonstruktion, kommunikation, konsultation, driftsoptimering, idrifttagningar, mm.

Vi ser en ökande efterfrågan av våra tjänster och söker nu en driven automationsingenjör/automationstekniker för att stärka vårt team. Din huvudarbetsuppgift blir att programmera PLC samt Scada/HMI för våra olika projekt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra elkonstruktörer och projektledare i projekten, och vara en viktig del vid driftsättning. De vanligaste styrsystemstyperna som förekommer är Siemens S7/PCS7 och ABB Freelance.

Du är utbildad automationsingenjör/automationstekniker eller har motsvarande arbetslivserfarenhet och är en person med stort eget driv och social kompetens. Ditt gedigna teknikintresse avspeglar sig i ditt engagemang såväl i projekt som kundrelationer. Har du erfarenhet av programmering inom fjärrvärme- och ånganläggningar ser vi det som meriterande.

Resor kan förekomma vid driftsättning av projekt.

Vi erbjuder dig en anställning med stor frihet och ansvarstagande med stora möjligheter att påverka både ditt och företagets fortsatta utveckling.

Låter det intressant, tveka inte att höra av dig!

Skicka din ansökan till e-post, mathias.svensson@ipar.se

För mer information kontakta:
Mathias Svensson
Tel: 070-285 51 43