Projektledare

IPAR i Sverige AB söker projektledare

IPAR utför i huvudsak projekt inom bioenergibranschen.

Typiska projekt är nybyggnad av värmeanläggningar 2-30MW där vi levererar kompletta automationslösningar från projektering till driftsatt anläggning.

IPAR utför även många uppgraderingar av befintliga fjärrvärmeanläggningar med föråldrade automationssystem. En annan nisch är varierande projekt inom industrin.

Företaget grundades 2013 med kontor i Vetlanda och är idag 12 anställda.

Vi erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom projektering, PLC-programmering, HMI/Scada-system, elkonstruktion, kommunikation, konsultation, driftsoptimering, idrifttagningar, mm.

Vi ser en ökande efterfrågan av våra tjänster och söker nu en projektledare för att stärka vårt team. Din huvudarbetsuppgift blir att samordna och leda våra projekt från kontrakt till överlämnad anläggning. Planera, organisera, utvärdera och använda resurser i projekten för att uppnå planerade mål är viktiga uppgifter.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra elkonstruktörer och programmerare i projekten, och vara en viktig del vid driftsättning.

Du är en person med stort eget driv och gillar att knyta nya kontakter. Ditt gedigna teknikintresse avspeglar sig i ditt engagemang såväl i projekt som kundrelationer. Har du erfarenhet av automation, energi och ånganläggningar ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder dig en anställning med stor frihet och ansvarstagande med stora möjligheter att påverka både ditt och företagets fortsatta utveckling.

Låter det intressant, tveka inte att höra av dig!

Skicka din ansökan till e-post, mathias.svensson@ipar.se

För mer information kontakta:
Mathias Svensson
Tel: 070-2855143